موسسه آموزش عالی حکمت

اطلاعیه حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی 99-98

به اطلاع کلیه دانشجویان در حال تحصیل مؤسسه می­رساند که زمان در نظر گرفته شده برای حذف و اضافه طبق اعلام قبلی در تقویم آموزشی از روز شنبه 6 مهر ماه تا سه شنبه  9مهرماه(سه روزکاری به شیوه اینترنتی از ساعت9 الی 24) می­باشد. بر این اساس دانشجویانی که انتخاب واحد اولیه را انجام داده­اند، می توانند در زمان در نظر گرفته شده برای اصلاح انتخاب واحد خود  اقدامات لازم را انجام دهند. در ضمن توجه به نکات زیر در ارتباط با حذف و اضافه الزامی می­باشد:

• امکان حذف و اضافه فقط برای دانشجویانی میسر می‌شود که در ثبت نام اولیه، انتخاب واحد نموده و دارای بدهی نباشند

دانشجویان فقط می توانند حداکثر تا سه تراکنش درس حذف و به همین ترتیب حداکثر تا سه تراکنش درس اضافه نمایند، بطوریکه تعداد کل واحدهای نهائی حداقل 12 واحد(به جزء دانشجویان ترم آخری که کمتر از حداقل مجاز واحد باقیمانده دارند) و حداکثر 20  واحد باشد(به جز دانشجویان ترم آخر که تنها 24 واحد جهت فراغت از تحصیل دارا بوده و یا دانشجویان ممتاز با معدل بالای 17 که می توانند تا سقف 24 واحد درس اخذ نمایند). لذا توصیه می شود، در استفاده از تراکنش های مذکور دقت لازم  را صورت دهید، زیرا پس از انجام و استفاده آنها، سیستم آموزشی هیچگونه تغییری را نخواهد پذیرفت .

5.00 1
  • نویسنده : سمیه دفتری