اطلاعیه مهم

به اطلاع کلیه عزیزان می رساند؛
۱. جهت افزایش رفاه حال دانشجویان گرامی و انجام امور مربوطه، کادر اداری دانشگاه و مدیران محترم گروه های آموزشی از فردا ۱۰ اسفند تا اطلاع ثانوی از ساعت ۹ الی ۱۲، با رعایت کلیه مسائل بهداشت فردی (استفاده از ماسک، دستکش و...) در محل کار خود حضور خواهند داشت.
۲. از پذیرش ارباب رجوعان محترم تا اطلاع ثانوی معذور بوده و امکان مراجعه حضوری به دانشگاه به هیچ وجه امکان پذیر نمی باشد.
(بدیهی است تدابیری جهت پاسخ گویی غیرحضوری و از طریق پورتال دانشجویی توسط معاونت های محترم هربخش اتخاذ و متعاقبأ اعلام خواهد شد).

۳. کلیه کلاس های #حضوری دانشگاه تا ۱۵ فروردین ۹۹ تعطیل و کلاس های درسی نظری که امکان برگزاری به صورت #غیرحضوری داشته باشند با برنامه ریزی شورای آموزشی دانشگاه به صورت #مجازی برگزار خواهند شد که مراتب دقیق تر متعاقبأ به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید

موسسه آموزش عالی حکمت

• نویسنده : مدیر سیستم