برگزاری کلاسهای مجازی موسسه

پیرو اطلاعیه های قبلی دانشگاه به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند کلاس های مجازی دانشگاه از تاریخ 17  الی 27 اسفند ماه برگزار می گردد . در این خصوص دانشجویان گرامی می توانند جهت کسب  آموزش های لازم در کلاس های مجازی  به لینک زیر مراجعه کنند:

توجه داشته باشید جهت اطلاع از لیست کلاس های مجازی مطابق برنامه هفتگی به این لینک  مراجعه نمایید.

دانشجویان می توانند طبق برنامه زمانی مشخص شده برای کلاس ها در زمان انتخاب واحد، از طریق لینک  مربوط به هر کلاس مجازی و با کلیک بر روی آیکن مهمان وارد شوند. ترجیحا با نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی وارد کلاس مجازی شوید. حضور همه دانشجویان گرامی الزامی می باشد.

تذکرات مهم برای اساتید گرانقدر:

فایل های راهنمای مربوط به آموزش کار به کارتابل شما ارسال شده است که با مشاهده و مطالعه آنها می توانید از این امکانات استفاده نمایید.

تذکرات مهم برای دانشجویان محترم:

1- حضور غیاب در این کلاس ها به صورت آنلاین انجام می شود و در صورت غیبت در کلاس طبق ضوابط آموزشی اقدام می شود.

2-برای ورود به کلاس مجازی می توانید از کامپیوتر، لپ تاب و گوشی موبایل بدون فیلتر شکن استفاده نمایید.

5.00 2
  • نویسنده : مدیر سیستم