بازدید هیأت نظارت محترم دانشگاه قم از وضعیت برگزاری کلاسهای مجازی مؤسسه آموزش عالی حکمت

هیأت نظارت محترم دانشگاه قم طی بازدیدی که در روز چهارشنبه مورخ 21 خرداد ماه 99 از نحوه برگزاری کلاسهای مجازی دانشگاه در نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 انجام دادند؛ رضایت خود را از کیفیت و نظم برگزاری کلاس های مجازی اعلام نمودند.

در همین راستا جناب آقای دل آذر، قائم مقام محترم مؤسسه توضیحاتی اجمالی در خصوص نحوه فعالیت دانشگاه در طول ترم جاری بیان فرمودند.

در ادامه جناب آقای دکتر حسین پور معاون محترم آموزش مؤسسه به بیان جزئیات اقدامات انجام شده برای برگزاری هر چه بهتر کلاسهای مجازی پرداختند و گزارشاتی در این خصوص ارائه نمودند.

اهم موارد مطرح شده در این جلسه عبارتند از:

• نحوه انتخاب بستر مناسب جهت برگزای کلاس های مجازی (اسکای روم)
  • تعریف کلاسها و ایجاد لینک های مربوطه
  • آموزش استفاده از کلاسهای مجازی
  • رصد و پشتیبانی کلیه کلاسهای مجازی توسط کارشناسان موسسه
  • ایجاد کانال ارتباطی گروه های آموزشی مختلف جهت ارتباط تعاملی و اشتراک گذاری داده ها و مطالب آموزشی
  • استفاده از امکانات موسسه در برگزاری کلاس مجازی برای اساتید
  • طراحی سیستم نظرسنجی از اساتید در مورد برگزاری کلاسهای مجازی