نشست هم اندیشی معاونین، مدیران و کارشناسان دانشگاه

نشست شورای اداری دانشگاه روز شنبه مورخ 31 خرداد ماه 99 در سالن جلسات دانشگاه با حضور قائم مقام محترم، معاونین، مدیران و کارشناسان برگزار گردید.

این جلسه با سخنان آقای دل آذر قائم مقام محترم دانشگاه آغاز گردید. ایشان ضمن تشکر از همکاران بابت زحمات فراوانی که در طول ترم جاری متحمل شده اند، خواستار تلاش بیشتر ایشان به منظور ارتقای سطح کیفی خدمات ارائه شده به دانشجویان و نیز توجه ویژه به مسئله جذب  دانشجو شدند.

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر حسین پور، معاون محترم آموزش  نیز در خصوص اقدامات صورت پذیرفته در طول ترم جاری و نیز نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم با توجه به درنظر گرفتن کلیه جوانب آن، صحبت هایی را ایراد فرمودند.

در پایان جلسه از جناب آقای دکتر کمیل حسین پور که در سال گذشته علاوه بر معاون آموزشی دانشگاه، سرپرستی معاونت دانشجویی و فرهنگی را نیز به عهده داشتند تقدیر و تشکر شد و جناب آقای امیرمحمد دل آذر بعنوان معاون دانشجویی و فرهنگی معرفی گردیدند.

در پایان، حاضرین جلسه ضمن تشکر از زحمات آقای دکتر کمیل حسین پور در سمت معاونت دانشجویی و فرهنگی، به آقای دل آذر انتصاب پست جدیدشان را تبریک گفته و برای ایشان آرزوی موفقیت نمودند.

0.00 0
  • نویسنده : روابط عمومی دانشگاه