اطلاعیه مهم اداره آموزش در خصوص امتحانات پایان ترم 982

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، باتوجه به مطالب بیان شده در جلسه هم اندیشی مسئولین دانشگاه و نیز شورای آموزشی و با عنایت به تأکید ریاست محترم دانشگاه، نظر اکثریت اساتید محترم و همچنین آمار 95 درصدی دانشجویان (فقط 2 تا 5 درصد از دانشجویان هر رشته فرم تقاضای برگزاری امتحانات به صورت غیر حضوری را تکمیل و به دانشگاه تحویل نمودند) مبنی بر برگزاری امتحانات به صورت حضوری، تصمیم نهایی در خصوص نحوه برگزاری امتحانات پایانی به شرح ذیل اعلام می گردد:

- آزمون دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد بصورت غیر حضوری برگزار خواهد شد.

- آزمون دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.

تبصره1:

آزمون دانشجویان غیر بومی که فرم درخواست آزمون غیر حضوری را تحویل داده اند، به صورت غیرحضوری برگزاری می گردد.

تبصره2:

آزمون دانشجویان بومی که فرم درخواست آزمون غیر حضوری را تحویل داده اند و نیز مستندات پزشکی مبنی بر بیماری زمینه ای مرتبط ارائه نمایند، بصورت غیرحضوری برگزار می گردد.

- امتحانات پایانی نیمسال 982 از روز سه شنبه مورخ 3 تیرماه در چهار نوبت در روز آغاز می گردد و تا 21 تیرماه ادامه خواهد داشت.

- با همت مسئولین محترم دانشگاه، امتحانات در سالن جدید و با رعایت کامل کلیه ضوابط بهداشتی و فاصله گذاری هوشمند اجتماعی برگزار می گردد.

- ضمن عرض پوزش؛ از دانشجویان گرامی تقاضا می گردد به دلیل تغییرات پیش آمده در زمان بندی آزمون ها مجدداً کارت ورود به جلسه امتحان را از  ساعت 18 امروز یکشنبه یکم تیرماه، از کارتابل آموزشی خود دریافت نمایند.

4.00 5
  • نویسنده : روابط عمومی دانشگاه