تمدید مهلت ثبت نام وام دانشجویی نیمسال اول 400-99

به استحضار می رساند در پی درخواست های مکرر دانشجویان و همکاران محترم دانشگاهی و به منظور بهره مندی حداکثری دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان جدید از وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان، مهلت ثبت درخواست متقاضیان وام های دانشجویی تا تاریخ 99/10/30 تمدید می گردد. بدیهی است درخواست ها باید تا قبل از این تاریخ به واحد دانشجویی ارائه گردد تا در روز پایانی نسبت به تایید لیست نهایی اقدام گردد.

لازم است دانشجویان گرامی ترم اول و یا دانشجویانی که قبلا از وام دانشجویی استفاده نکرده اند به نکات زیر توجه نمایند:

1- در ابتدا با مراجعه به سایت دانشگاه و از طریق منوی امور دانشجویی نسبت به مشاهده آموزش های لازم در خصوص ثبت نام و نحوه ثبت درخواست وام در پورتال صندوق رفاه و نیز دریافت فرم ها و آگاهی از مشخصات ضامن اقدام نمایید.

2- نسبت به ثبت نام در پورتال صندوق رفاه دانشجویی به آدرس http://bp.swf.ir اقدام نمایید.

3- پس از ثبت نام با امور دانشجویی تماس حاصل نموده تا درخواست ثبت نام شما تایید گردد.

4- پس از تایید ثبت نام توسط دانشگاه نسبت به ثبت درخواست وام شهریه خود در پورتال صندوق رفاه اقدام نمایید. توجه کنید در این قسمت حداقل دو گزینه مشاهده می کنید (وام شهریه و وام شهریه بانک قرض الحسنه مهر). دانشجویانی که تاکنون وام شهریه دریافت نکرده اند باید گزینه وام شهریه و دانشجویانی که قبلا از خدمات بانک قرض الحسنه مهر بهره مند شده اند می توانند گزینه دوم را انتخاب نمایند. همچنین امکان انتخاب وام شهریه برای گروه دوم نیز وجود دارد.

5- پس از ثبت درخواست وام می بایست به همراه ضامن و با در دست داشتن مدارک شناسایی و فرم تعهد محضری صندوق رفاه دانشجویان تکمیل شده به یکی از دفاتر ثبت اسناد رسمی مراجعه نموده و نسبت به ثبت تعهد محضری اقدام فرمایید.

6- در نهایی سند تعهد محضری، کپی شناسنامه و کارت ملی دانشجو و ضامن، گواهی کسر از حقوق، حکم کارگزینی (در صورت داشتن) را به همراه فرم مشخصات متقاضیان وام دانشجویی   و فرم درخواست وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان  به امور دانشجویی تحویل نمایید.

متذکر می گردد ثبت نام در پورتال صندوق رفاه و مراحل تعهد محضری فقط یک بار در طول تحصیل صورت می گیرد. اما درخواست وام شهریه برای هر ترم باید به صورت جداگانه ثبت گردد. لذا دانشجویانی که قبلا از وام شهریه استفاده نموده اند بایستی درخواست وام را برای این ترم در پورتال ثبت نمایند.

• تاریخ انتشار : 1399/10/17