اطلاعیه مهم تسهیلات آموزشی ویژه نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399

تسهیلات آموزشی ویژه نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399

قابل‌توجه اساتید و دانشجویان گرامی:

باتوجه‌به شرایط خاص ترم جاری و ادامه پاندمی کرونا و در راستای مساعدت با دانشجویان به‌منظور کاهش عوارض روانی و شناختی تحصیل در شرایط نامتعارف، با مصوبه هیئت‌رئیسه و شورای آموزش مؤسسه و نیز بخشنامه معاون محترم آموزشی وزیر علوم تسهیلات آموزشی ویژه نیم‌سال اول سال تحصیلی 99-1400 ارائه می‌گردد:

1- مشروطی دانشجو در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1400-1399 منجر به محدودیت در اخذ حداقل واحد در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1399-1400 نخواهد شد.

2- عدد صفر غیبت در صورت عدم شرکت در امتحان پایانی درج نمی‌شود. باتوجه‌به برگزاری امتحانات پایان نیم‌سال به‌صورت غیرحضوری و تأکید قبلی بر کاهش سهم نمره امتحان پایان ترم، استاد درس می‌تواند در صورت غیبت دانشجو در امتحان پایان ترم، مجموع نمرات ارزیابی‌های انجام شده در طول ترم را برای دانشجو به‌عنوان نمره نهایی (از صفر تا بیست) ثبت کند.

3- چنانچه غیبت دانشجو در امتحان پایان ترم به علل پزشکی باشد، امکان استفاده از حذف پزشکی دروس از طریق کمیسیون موارد خاص طبق روال مقرر وجود دارد. در این حال لازم است به عدم ثبت نمره برای درس و ارسال مدارک پزشکی لازم توجه شود تا دانشجو با مشکلات بعدی مواجه نشود. استفاده از حذف پزشکی فقط برای دروسی که سهم نمره امتحان پایان ترم آنها به هر دلیل از نمره ردی در مقطع تحصیلی مربوطه بیشتر باشد (بر اساس استعلام از استاد درس) امکان‌پذیر است.

تبصره: استثنائات فوق فقط در نیم‌سال ذکر شده موردنظر است و تسری آن به جز برای نیم‌سال 1400-1399مجاز نخواهد بود.

معاونت آموزشی مؤسسه آموزش عالی حکمت

• نویسنده : واحد اموزش