اطلاعیه  حذف  اضطراری( تکدرس )  نیمسال  اول  1399-1400

اطلاعیه  حذف  اضطراری( تکدرس )  نیمسال  اول  1399-1400

به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز می رساند، زمان حذف اضطراری نیمسال اول سال تحصیلی   1399-1400 از روزچهارشنبه  03/10/1399  لغایت روز یک شنبه 07/10/1399 می باشد.

همچنین دانشجویان عزیز به موارد زیر جهت اقدام به حذف اضطراری(حذف تکدرس) توجه نمائید، در غیر این­صورت مسئولیت عواقب آموزشی هرگونه اشتباه متوجه شخص دانشجو خواهد بود.

1) درس حذف شدۀ مورد نظر نمی­تواند از دروس عملی یا کارگاهی باشد. (فقط دروس نظری قابل حذف می باشند.)

2)   فقط یک عنوان درسی قابل حذف در موعد حذف اضطراری می­باشد.

3)   تعداد واحدهای باقیمانده دانشجو بعد از حذف نباید کمتر از  12 واحد و برای دانشجویان ارشد کمتر از 8  واحد شود.

4)   دانشجو نباید بیش از 16/3 جلسات کلاس مورد نظر را غیبت کرده باشد.

5)   فرم حذف اضطراری به تایید مدرس مربوطه، مدیر گروه و کارشناس آموزش رسیده باشد.

دانشجویان عزیز می­ توانند جهت دانلود فرم حذف تکدرس به سایت مؤسسه (منوی امور آموزشی زیر منوی فرم ها )مراجعه و پس از تکمیل و به امضاء رساندن آن، فرم تکمیل­ شده را به کارشناس آموزش تحویل دهند.

تبصره: به دلیل شرایط موجود و رعایت شیوه نامه های بهداشتی دانشجویان از حضور در دانشگاه خودداری نمایند و فرم حذف اضطراری را از طریق کارتابل برای استاد مربوطه ارسال و استاد همراه با نامه ی تایید برای کارشناس آموزش خانم چمن زاده کد 44 ارسال نماید.

توجه: مهلت تعیین شده، تحت هیچ شرایطی تغییر نکرده و به درخواست­ های بعد از تاریخ مذکور، حتی در صورت داشتن تأئید و امضاء رسیدگی نخواهد شد.

• نویسنده : مدیر سیستم
  • تاریخ انتشار : 1399/09/29