فراخوان پنجمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار

پنجمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی با مشارکت دستگاه‌های آموزشی عضو طرح شاهد شامل وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش‌وپرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود.

واجدین شرایط شرکت در جشنواره: دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل: همسر و فرزند شهید، آزادگان، جانبازان 25 درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آنان.

دانشجویان شاهد و ایثارگر برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت ایثار به نشانی www.isaar.ir مراجعه و برای ارائه مدارک و مستندات موفقیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دوران تحصیل خود از طریق ستادهای شاهد و ایثارگر محل تحصیل خود اقدام کنند.

واجدین شرایط می بایستی حداکثر تا تاریخ 1399/12/20 نسبت به ارائه یا ارسال مدارک و مستندات(ایمیل و....) به امور دانشجویی و فرهنگی مؤسسه (جناب آقای عسگری) اقدام نمایند.

دریافت و مشاهده مستندات:

آیین نامه اجرائی