اطلاعیه حذف اضطراری( تکدرس ) نیمسال دوم سال تحصیلی 1399-1400

اطلاعیه  حذف  اضطراری( تکدرس )  نیمسال  دوم سال تحصیلی  1399-1400

به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز می رساند، زمان حذف اضطراری نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399 از روزشنبه مورخ  1400/03/08  لغایت پنجشنبه مورخ 1400/03/13 می باشد.

همچنین دانشجویان عزیز به موارد زیر جهت اقدام به حذف اضطراری(حذف تکدرس) توجه نمائید، در غیر این­صورت مسئولیت عواقب آموزشی هرگونه اشتباه متوجه شخص دانشجو خواهد بود.

1) درس حذف شدۀ مورد نظر نمی­تواند از دروس عملی یا کارگاهی باشد. (فقط دروس نظری قابل حذف می باشند.)

2)   فقط یک عنوان درسی قابل حذف در موعد حذف اضطراری می­باشد.

3)   تعداد واحدهای باقیمانده دانشجو بعد از حذف نباید کمتر از  12 واحد و برای دانشجویان ارشد کمتر از 8  واحد شود.

4)   دانشجو نباید بیش از 16/3 جلسات کلاس مورد نظر را غیبت کرده باشد.

دانشجویان عزیز می­ توانند جهت دانلود فرم حذف تکدرس به سایت مؤسسه (منوی امور آموزشی زیر منوی فرم ها )مراجعه و پس از تکمیل و به امضاء رساندن آن، فرم تکمیل­ شده را به کارشناس آموزش تحویل دهند.

تبصره: به دلیل شرایط موجود و رعایت شیوه نامه های بهداشتی دانشجویان از حضور در دانشگاه خودداری نمایند و فرم حذف اضطراری را از طریق کارتابل برای استاد مربوطه ارسال و استاد همراه با نامه ی تایید برای کارشناس آموزش جناب آقای قدیانی کد 47  ارسال نماید.

توجه: مهلت تعیین شده، تحت هیچ شرایطی تغییر نکرده و به درخواست­ های بعد از تاریخ مذکور، حتی در صورت داشتن تأئید و امضاء رسیدگی نخواهد شد.

یادآوری: با توجه به تسهیلات آموزشی در نظر گرفته شده برای دانشجویان، در این ترم نمره صفر غیبت در آزمون برای دانشجویان منظور نخواهد شد، لذا دانشجویانی که قصد حذف درس را دارند می بایست حتما قبل از شروع آزمون درخواست حذف تکدرس را ارائه نمایند.

اداره آموزش

• نویسنده : واحد انفورماتیک