وبینار آموزشی راهکارهایی برای شروع مقاله نویسی برگزار گردید.

وبینار آموزشی راهکارهایی برای شروع مقاله نویسی، با استقبال مناسب شرکت کنندگان از شهرهای مختلف کشور در روز یک‌شنبه مورخ 1400/03/09 برگزار گردید.

مؤسسه آموزش عالی حکمت، در پی برنامه‌ریزی جهت برگزاری سلسله نشست‌های مجازی با موضوعات مرتبط با رشته‌های تحصیلی مؤسسه و به منظور ارتقای سطح توانایی دانشجویان گرامی، اقدام به برگزاری این وبینار آموزشی نمود.

در این وبینار که با ارائه مطالب توسط سرکار خانم دکتر آتوسا رسولی برگزار شد، راهکارهایی جهت شروع مقاله نویسی ارائه گردید.

• لازم به ذکر است به شرکت کنندگان در این وبینار گواهی حضور در دوره اعطا می‌گردد.

درپایان، ضمن قدردانی از شرکت کنندگان عزیز و اساتید گرامی که ما را در برگزاری این وبینار ارزشمند همراهی نمودند، به اطلاع می‌رساند: این مؤسسه قصد دارد در ادامه وبینارهای علمی- آموزشی مرتبط با تمامی رشته‌های تحصیلی را با همکاری مرکز آموزش‌های تخصصی مؤسسه آموزش عالی حکمت (کام) برگزار نماید.

علاقه مندان به شرکت در این کارگاه‌ها و وبینارها، می‌بایست همواره با صفحه اینستاگرامی، کانال تلگرام و یا تارنمای دانشگاه حکمت در ارتباط باشند.

• تاریخ انتشار : 1400/03/10