کارگاه آشنایی با قوانین ثبت و مالکیت هنری در حوزه­ ی مد و لباس اسلامی ایرانی برگزار شد.

وبینار آموزشی آشنایی با قوانین ثبت و مالکیت هنری در حوزه­ ی مد و لباس اسلامی ایرانی (صدور شیما، مالکیت معنوی و ...)، با استقبال مناسب شرکت کنندگان از شهرهای مختلف کشور در روز دوشنبه مورخ 1400/03/10 برگزار گردید.

مؤسسه آموزش عالی حکمت، در پی برنامه‌ریزی جهت برگزاری سلسله نشست‌های مجازی با موضوعات مرتبط با رشته‌های تحصیلی مؤسسه و به منظور ارتقای سطح توانایی دانشجویان گرامی، اقدام به برگزاری این وبینار آموزشی نمود.

در این وبینار که با ارائه مطالب توسط سرکار خانم دکتر نایفی، استادیار و مدرس دانشگاه و عضو هیئت مؤسس انجمن طراحان مد و لباس استان قم، برگزار شد، اقدامات لازم جهت ثبت اثر هنری و دریافت نشان شیما ارائه گردید.

• لازم به ذکر است به شرکت کنندگان در این وبینار گواهی حضور در دوره اعطا می‌گردد.

درپایان، ضمن قدردانی از شرکت کنندگان عزیز و اساتید گرامی که ما را در برگزاری این وبینار ارزشمند همراهی نمودند، به اطلاع می‌رساند: این مؤسسه قصد دارد در ادامه وبینارهای علمی- آموزشی مرتبط با تمامی رشته‌های تحصیلی را با همکاری مرکز آموزش‌های تخصصی مؤسسه آموزش عالی حکمت (کام) برگزار نماید.

علاقه مندان به شرکت در این کارگاه‌ها و وبینارها، می‌بایست همواره با صفحه اینستاگرامی، کانال تلگرام و یا تارنمای دانشگاه حکمت در ارتباط باشند.

• تاریخ انتشار : 1400/03/11