کارگاه آموزشی سیاه قلم برگزار شد.

کارگاه آموزشی سیاه قلم در روز دوشنبه مورخ 1400/03/10 برگزار گردید.

مؤسسه آموزش عالی حکمت، در پی برنامه‌ریزی جهت برگزاری سلسله نشست‌های مجازی با موضوعات مرتبط با رشته‌های تحصیلی مؤسسه و به منظور ارتقای سطح توانایی دانشجویان گرامی، اقدام به برگزاری این وبینار آموزشی نمود.

در این وبینار که با ارائه مطالب توسط سرکار خانم اخوان قمی (مدرس دانشگاه، عضو انجمن بین المللی نقاشان ایران و مؤلف چندین کتاب در زمینه طراحی و نقاشی) برگزار شد، مطالب لازم جهت آشنایی و آغاز به فعالیت در زمینه طراحی سیاه قلم ارائه گردید.

• لازم به ذکر است به شرکت کنندگان در این وبینار گواهی حضور در دوره اعطا می‌گردد.

درپایان، ضمن قدردانی از شرکت کنندگان عزیز و اساتید گرامی که ما را در برگزاری این وبینار ارزشمند همراهی نمودند، به اطلاع می‌رساند: این مؤسسه قصد دارد در ادامه وبینارهای علمی- آموزشی مرتبط با تمامی رشته‌های تحصیلی را با همکاری مرکز آموزش‌های تخصصی مؤسسه آموزش عالی حکمت (کام) برگزار نماید.

علاقه مندان به شرکت در این کارگاه‌ها و وبینارها، می‌بایست همواره با صفحه اینستاگرامی، کانال تلگرام و یا تارنمای دانشگاه حکمت در ارتباط باشند.

• تاریخ انتشار : 1400/03/12