بخشنامه واحد آموزش موسسه در خصوص برگزاری آزمون پایانی نیم سال دوم 1399-1400

بخشنامه سرپرست معاونت آموزشی مؤسسه آموزش عالی حکمت (ویژه دانشجویان)

در خصوص برگزاری آزمون پایانی نیم‌سال دوم 1400-1399

1. امتحانات باتوجه‌به زمان‌بندی تقویم آموزشی و بر اساس برنامه امتحانی ثبت شده در سامانه آموزشی برگزار می‌شود.
  2. امتحانات همه مقاطع تحصیلی به‌صورت مجازی و در سامانه «سآمح» برگزار می‌شود. بر اساس مقررات آموزشی استاد هر درس برگزارکننده امتحان و مرجع اصلی ارزشیابی دانشجویان در همان درس است.
  3. شرکت در امتحان پایان ترم جهت درج نمره توسط استاد باتوجه‌به آیین‌نامه آموزشی وزارت عتف برای دانشجویان الزامی بوده و عدم شرکت در امتحان پایان ترم به منزله غیبت امتحانی برای دانشجو بوده و در نتیجه ثبت نمره توسط استاد امکان‌پذیر نمی‌باشد. درصورتی‌که دانشجو در امتحان شرکت نکند (پس از بررسی وضعیت لاگین دانشجو در آزمون پایانی) درس مذکور حذف خواهد شد ولی اگر به هر دلیل دانشجو وارد سامانه و آزمون شده باشد حذف درس ممکن نبوده و استاد مربوطه نمره را وارد خواهد نمود.
  4. کارشناس امتحانات جناب آقای قدیانی در بازه زمانی برگزاری امتحانات 29/03/1400 لغایت 10/04/1400 و در ساعات برگزاری آزمون (6 تا 7:30 صبح و 22 تا 23:30 شب) جهت رفع مشکلات احتمالی دانشجویان از طریق کارتابل و نیز در موارد ضروری، تماس تلفنی (شماره تماس: 32314822-025 داخلی 123) آماده پاسخگویی و پشتیبانی امتحانات خواهند بود.
  5. به دلیل کاهش مشکلات ناشی از قطعی برق شورای آموزش مؤسسه زمان امتحانات را در دو بازه زمانی 6 تا 7:30 صبح و 22 تا 23:30 شب در نظر گرفته است؛ بااین‌حال اگر دانشجو در زمان برگزاری آزمون ادعا نماید که دچار قطعی برق شده و نتوانسته وارد آزمون شده و یا آزمون را به پایان ببرد، می‌بایست حداکثر ظرف مدت 6 ساعت پس از زمان پایان آزمون موضوع را همراه با موقعیت محل آزمون صرفاً از طریق کارتابل به کارشناس آموزش جناب آقای قدیانی (کد 47) ارسال نمایند. کارشناسان آموزش زمان لاگین دانشجو در سامانه سآمح و نیز با هماهنگی صورت‌گرفته با اداره برق صحت موضوع قطعی برق در موقعیت اعلام شده را بررسی می‌کنند؛ در صورت صحت ادعای دانشجو و تصویب شورای آموزش، هماهنگی لازم با استاد برای امتحان مجدد به‌صورت حضوری و یا ارسال نمره بر اساس ارزشیابی مستمر انجام خواهد شد.
  6. لازم است امتحانات پایان نیمسال برای تمام دانشجویان یک درس به یک شیوة یکسان و در سامانه آموزش مجازی (سآمح) انجام شود؛ در نتیجه اساتید از قبول نمودن پاسخ‌های سؤالات آزمون به هر نحو غیر از بخش آزمون سامانه آموزش مجازی (به‌عنوان‌مثال در پیام‌رسان‌ها و حتی کارتابل استاد در سامانه آموزش) خودداری می‌نمایند.
  7. باتوجه‌به بخشنامه شماره 38820/2 مورخ 29/02/1400 معاونت محترم آموزشی وزارت علوم و به‌منظور برطرف ساختن دغدغه مقام معظم رهبری در موضوع امکان وقوع و افزایش تقلب، لازم به یادآوری است که مرجع اصلی در ارائه گزارش تقلب در آزمون پایانی استاد درس بوده و درصورتی‌که استاد درس تشخیص دهد تقلبی در آزمون صورت‌گرفته، موظف است موضوع را دراسرع‌وقت پس از برگزاری آزمون ارسال نماید، تا طبق بخشنامه مذکور موضوع با فوریت در کمیته انضباطی مطرح و برخورد جدی با افراد خاطی صورت گیرد. ضمناً موارد خلافی که در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ می‌شود، توسط پلیس فتا قابل کشف و برخورد قانونی است، لذا موارد تقلب سازمان‌یافته به پلیس فتا گزارش خواهد شد.
  8. تاریخ درج و اعلام نمرات توسط استاد، برای دروس مقطع کارشناسی حداکثر 7 روز و برای دروس مقاطع تحصیلات تکمیلی دوهفته بعد از زمان برگزاری امتحان درس است. نمرات 10 روز بعد از امتحان قطعی شده و تمامی نمرات تا تاریخ 25/04/1400 قطعی خواهند شد.
  9. فایل و ویدئوهای آموزشی مربوط به آموزش‌های لازم راجع به امتحانات در سامانه سآمح به همراه نرم‌افزارهای مرتبط از راه‌های زیر قابل‌دسترسی می‌باشند:

دانلود فایل pdf بخشنامه

سایت مؤسسه به آدرس: www.hekmat-qom.ac.ir