اطلاعیه ثبت‌نام نهایی دانشجویان جدید الورود (مهر 1400)

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم ، به اطلاع کلیه پذیرفته‌شدگان گرامی در مؤسسه آموزش عالی حکمت قم می‌رساند: ثبت نام در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 (دانشجویان جدیدالورود) با توجه به اعلام نتایج نهایی از طریق سایت سازمان سنجش، مطابق جدول زیر و به صورت حضوری انجام خواهد شد.

شرایط ثبت نام:

• زمان مراجعه از ساعت 9 الی 14 می‌باشد.
  • رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و حضور با ماسک الزامی می‌باشد.

مدارک مورد نیاز:

1. اصل شناسنامه و 2 سری کپی از تمام صفحات
  2. اصل کارت ملی و 2 سری کپی پشت و رو
  3. اصل کارت پایان خدمت و 2 سری کپی پشت و رو
  4. اصل آخرین مدرک تحصیلی مطابق با مقطع ثبت نامی و 2 سری کپی
  5. شش قطعه عکس 4*3 زمینه سفید جدید
  6. ارائه پرینت درخواست تأییدیه تحصیلی دیپلم (برای متقاضیان ثبت نام دوره‌های کاردانی و تائیدیه تحصیلی دیپلم ) از سامانه تائیدیه تحصیلی به آدرس: https://emt.medu.ir
  7. تائیدیه تحصیلی دوره کاردانی برای متقاضیان ثبت نام دوره‌های کارشناسی ناپیوسته از دانشگاه دوره کاردانی.
  8. کارت بانکی متصل به شبکه شتاب جهت پرداخت شهریه علی الحساب (رشته حسابداری 10,000,000 ریال معادل یک میلیون تومان، رشته های فنی و مهندسی12,000,000 ریال معادل یک میلیون و دویست هزار تومان و رشته های هنر و معماری 13,000,000 ریال معادل یک میلیون و سیصد هزار تومان) و هزینه بیمه، کارت دانشجویی و خدمات آموزشی 1،200،000 ریال معادل صد و بیست هزار تومان.

مراحل ثبت نام:

پس از انجام فرایند کامل ثبت نام انتخاب واحد شما توسط دانشگاه انجام خواهد شد و می‌توانید برنامه هفتگی خود را از تاریخ 1400/07/12 در سامانه آموزش مشاهده نمائید.

راهنمای شرکت در کلاسهای مجازی

مؤسسه آموزش عالی حکمت