مسابقه کتابخوانی با عنوان "من قاسم سلیمانی هستم"

مؤسسه آموزش عالی حکمت به مناسبت بزرگداشت دومین سال عروج آسمانی سرباز ولایت و امّت اسلامی، سردار سرتیپ پاسدار، شهید "حاج قاسم سلیمانی" فرمانده فداکار، شجاع و بی نظیر نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که بامداد روز جمعه 13 دی ماه 1398 در پی حمله هوایی نیروهای متجاوز و تروریست آمریکایی در نزدیکی فرودگاه بغداد پس از عمری مجاهدت، فداکارای و نقش آفرینی­های ماندگار و پر افتخار در راه اعتلای اسلام و دفاع از قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و سرافرازی ایران عزیز به شهادت رسید؛ مسابقه کتابخوانی تحت عنوان "من قاسم سلیمانی هستم" را در روز شنبه مورخ 18/10/1400 به صورت مجازی ویژه دانشجویان دانشگاه برگزار می­نماید.

• علاقه مندان می­توانند در تاریخ مذکور از ساعت 12:00 الی 24:00 در این مسابقه شرکت نمایند.
  • آزمون به صورت تستی بوده و شرکت کنندگان از زمان شروع آزمون به مدت 30 دقیقه فرصت دارند به سؤالات مربوطه پاسخ دهند.
  • این آزمون نمره منفی نداشته و به نفر برتر هدیه­ای به رسم یادبود اهدا می­گردد.
  • لینک شرکت در مسابقه، متعاقباً به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید.
  • لینک دانلود منبع مسابقه :
  • نویسنده : علی محمد سلیمانی
  • تاریخ انتشار : 1400/10/13