بازدید هیأت محترم نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالی از مؤسسه آموزش عالی حکمت قم

💠 مؤسسه آموزش عالی حکمت، روز چهارشنبه مورخ 1401/03/11 پذیرای هیأت­ محترم نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ­ها و مؤسسات آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین هیأت محترم نظارت دانشگاه قم بود.

◼️ در این بازدید که جناب آقای دکتر کریمی نماینده محترم هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ­ها و مؤسسات آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین جناب آقای دکتر پهلوانی سرپرست محترم هیأت نظارت دانشگاه قم به همراه سایر اعضا حضور داشتند، جناب آقای احمد دل آذر، قائم مقام محترم ریاست مؤسسه آموزش عالی حکمت ضمن خیر مقدم و تبریک ولادت حضرت معصومه(س) و آغاز دهه کرامت، از زحمات بی دریغ و راهنمایی های ارشادگونه و ارزشمند هیأت های محترم نظارت طی سالیان متمادی، تشکّر و قدردانی فرموده و به تبیین عملکرد مؤسسه در سال­ های اخیر و همچنین افق پیش روی مؤسسه و اهداف آتی آن پرداختند. در این نشست که معاون محترم دانشجویی فرهنگی و همچنین مدیر محترم اداره آموزش مؤسسه نیز حضور داشتند، ضمن نقد و بررسی نقاط ضعف و قوّت این مؤسسه و پتانسیل ­های موجود در آن برای رسیدن به اهداف مورد نظر، در راستای خواسته ­های وزارت محترم علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین دانشگاه قم، افق پیش روی مؤسسه را مثبت تلقّی نمودند.

✅ در ادامه تیم حاضر از کلیه واحدها و قسمت­ های مؤسسه بازدید نموده و با حضور در کلاس­ درسی دانشجویان نظر آنان در مورد مؤسسه را نیز جویا شدند.

⚫️ در خاتمه، هیأت­ های حاضر از مرکز دانش بنیان درحال احداث وابسته به مؤسسه آموزش عالی حکمت نیز بازدید به عمل آوردند.

• نویسنده : روابط عمومی
  • تاریخ انتشار : 1401/03/12