"ژوژمان و نمایشگاه آثار دانشجویان گروه هنر" برگزار گردید...

💠 دانشجویان گروه هنر مؤسسه آموزش عالی حکمت، آثار و هنرهای ترسیمی خود طی نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 را در معرض نمایش گذاشتند.

🔶 در این نمایشگاه که به همّت واحد دانشجویی فرهنگی مؤسسه و با همکاری اساتید محترم گروه هنر، به ویژه مدیران محترم گروه طراحی و دوخت و نقاشی و همچنین مشارکت سازنده دانشجویان این دو رشته برگزار گردید؛ با استقبلال چشم گیر اساتید، هنر آموزان، هنرورزان، دانشجویان و سایر علاقه مندان به آثار هنری مواجه شد، بیش از 500 اثر هنری دانشجویی از تاریخ 1401/04/09 لغایت 1401/04/12 به معرض نمایش عموم گذاشته شد.
✅ معاونت اداری مالی و قائم مقام محترم مؤسسه، جناب آقای احمد دل آذر نیز علاوه بر بازدید از این نمایشگاه و قدردانی از عوامل برگزارکننده آن، به ویژه دانشجویان گرامی و اساتید محترم گروه هنر، نسبت به آینده این دو رشته ابراز امیدواری نمودند. ایشان، بیان داشتند که به مدد هیأت محترم مؤسس و امنای مؤسسه، می بایست به زودی مرکزی جهت اشتغال آفرینی دانشجویان عزیز این گروه آموزشی و عرضه آثار هنری شان به علاقه مندان در بازار  ایجاد گردد.

⚠️در خاتمه، اعضای محترم هیأت مؤسس و هیأت امنای مؤسسه نیز از این نمایشگاه بازدید به عمل آورده و ابراز خرسندی نمودند.

🔹لینک دریافت فیلم نمایشگاه و مشاهده آثار آن:

• تاریخ انتشار : 1401/04/16