فراخوان پنجمین همایش ملی تحقیقات میان رشته ای

#فراخوان📑
🔰 دبیرخانه بین المللی کنفرانس ها، با همکاری مشترک دانشگاه ها، انجمن های علمی و مجامع داخلی و خارجی برگزار می نماید:

🔹 پنجمین همایش ملی تحقیقات میان رشته ای در علوم مهندسی و مدیریت - www.ircems.ir

🔸 پنجمین همایش ملی تحقیقات میان رشته ای در علوم مهندسی و مدیریت - www.ircmhs.ir

🔹پنجمین همایش ملی تحقیقات میان رشته ای در علوم مهندسی و مدیریت - www.ircmms.ir

این همایش ها به صورت همزمان در تاریخ 11 آذرماه 1401 برگزار می گردد. جهت ثبت نام در هر یک از موارد فوق روی نام همایش کلیک فرمایید.

✅ امکان صدور گواهینامه بین المللی Oxford Cert Universal، امکان نمایه در SID ، امکان صدور گواهی SID و نمایه تمام متن مقالات پذیرفته شده به صورت رایگان در پایگاه علمی مرجع دانش CIVILICA و در پایگاه مجلات تخصصی نور (نورمگز) فراهم گردیده است.

✅ دبیرخانه کنفرانس آماده پذیرش انواع مقالات علمی پژوهشی، مروری و ترویجی می باشد. همچنین به منظور پشتیبانی از فعالیت های علمی محققین ارجمند، دبیرخانه کنفرانس پس از انجام داوری سریع مقالات، مبادرت به صدور گواهی پذیرش زودهنگام جهت استفاده از مزایای پذیرش مقاله در  مراجع ذی ربط می نماید. به این منظور متقاضی پس از ثبت نام در سایت کنفرانس و بارگذاری فایل ورد مقاله در صفحه کاربری، مقاله بلافاصله برای داوری ارسال می شود. کاربر می تواند وضعیت پذیرش یا عدم پذیرش مقاله خود را در صفحه کاربری قسمت ویرایش و داوری ملاحظه نماید. در صورت پذیرفته شدن مقاله و پس از ثبت خدمات و پرداخت تعرفه ها؛ مکان دریافت گواهی زودهنگام از طریق صفحه کاربری بخش ویرایش و داوری فراهم شده است. علاوه بر آن متقاضی می تواند با استفاده از خط 09054835293 از طریق واتساپ یا تلگرام و یا پیامک درخواست گواهی زودهنگام نماید. دبیرخانه پس از بررسی و در بازه زمانی یک روز کاری مبادرت به ارسال فایل PDF گواهی زودهنگام در سربرگ مربوطه و به صورت مهر و امضاء شده می نماید.

⏳آخرین مهلت ثبت نام و ارسال مقاله:
🗓 6 آذرماه 1401

🎓مؤسسه آموزش عالی حکمت🎓