آغاز ثبت‌نام نیمسال دوم تحصیلی سال 1402- 1403 از 7 بهمن‌ماه

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی حکمت، بر اساس مصوبه شورای آموزش دانشگاه، ثبت‌نام و انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 از روز شنبه مورخ 7 بهمن‌ماه لغایت 12 بهمن‌ماه به مدت 6 روز و به‌صورت غیرحضوری انجام می‌شود.

لازم به ذکر است امکان انتخاب واحد منوط به پرداخت شهریه علی‌الحساب بوده و دانشجویان محترم می‌توانند برای اطلاع از مبلغ اولیه شهریه و یا در صورت مانده بدهی از ترم قبل به پورتال دانشجویی خود مراجعه کرده و دقیقاً همان مبلغ قابل‌مشاهده را پرداخت نمایند تا مجوز انتخاب واحد را داشته باشند.

دانشجویان محترم لطفاً از واریز شهریه به شماره‌حساب‌های قبلی بانک ملت جداً خودداری کرده شهریه خود را تنها از دو روش پرداخت از طریق کارت‌خوان موجود در محل مؤسسه و یا واریز به شماره کارت حساب مؤسسه  1668-0030-2970-5022 که به نام مؤسسه آموزش عالی حکمت نزد بانک پاسارگاد پرداخت کنند.

در صورت پرداخت به شماره کارت موسسه رسید واریز وجه را با درج نام، نام خانوادگی و شماره دانشجویی خود از طریق پیام‌رسان ایتا به شماره تلفن 09027238631 و یا به‌صورت مستقیم از طریق لینک https://eitaa.com/hekmatqom_uni ارسال نمایید.