کرسی آزاد اندیشی “مطالبات دانشجویان از حاکمیت” در موسسه آموزش عالی حکمت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی حکمت، کرسی آزاد اندیشی “مطالبات دانشجویان از حاکمیت” در حالی در موسسه آموزش عالی حکمت برگزار شد که دکتر احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم محترم قم در مجلس شورای اسلامی در نشستی صمیمانه با دانشجویان به سوالات آنان پاسخ داد.

در این کرسی آزاد اندیشی که دکتر حسین سلیمانی رئیس موسسه آموزش عالی حکمت و جمعی از مسئولان و اساتید موسسه نیز حضور داشتند مطالبات دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر امیرآبادی نیز علاوه بر پاسخ به سوالات دانشجویان در مورد مسائل روز جامعه مطالبات دانشجویان را در خصوص مسائل علمی و نیازهای موسسه آموزش عالی حکمت شنید و راهکارهای حل مشکلات و چالشها را مورد بررسی قرار داد.

لازم به ذکراست این کرسی آزاد اندیشی  در سالن اجتماعات موسسه آموزش عالی حکمت و با حضور دانشجویان سایر دانشگاههای قم برگزار شد.