آغاز ثبت‌نام وام شهریه صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم ترم جاری

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی حکمت، زمان ثبت‌نام وام شهریه صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم برای نیمسال دوم 1403-1402 (ترم جاری) آغاز شد.

اطلاعات ثبت‌نام وام دانشجویی به‌قرار زیر است

🔴دانشجویان محترم می‌توانند در مهلت 1403/02/01 لغایت 1403/02/31 از طریق آدرس  نسبت به  ثبت درخواست وام صندوق رفاه اقدام نمایند.

مبلغ وام کاردانی و کارشناسی: تا سقف 3 میلیون تومان هر ترم

مانند سنوات گذشته این تاریخ از طرف صندوق رفاه تمدید نخواهد شد!

1. مدارک موردنیاز:

مدارک دانشجو:

این وام برای دانشجویان ارشد تا ترم4 و برای دانشجویان کارشناسی و دکتری تا ترم 8 ارائه می‌گردد.

دارا بودن شماره‌حساب و شماره شباء در سامانه صندوق به نام دانشجو الزامی است

کپی شناسنامه و کارت ملی

یک قطعه عکس

مدارک ضامن(طبق شرایط پیوست):

اصل سند تعهد محضری

کپی حکم کارگزینی ضامن و یا پروانه کسب

(دانشجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی «کمیته امداد یا بهزیستی» می‌توانند درخواست وام مازاد شهریه دهند.)

5.لینک‌ ورود به سامانه صندوق رفاه

متقاضیان باید در مهلت اعلام‌شده، مطابق مراحل زیر اقدام کنند؛

1. مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه refah.swf.ir ، کلیک روی گزینۀ «ثبت‌نام دانشجوی جدید» و تکمیل مراحل ثبت‌نام.چنانچه قبلاً وام دریافت کرده‌اید یا ثبت‌نام شما تکمیل‌شده است از گزینه ورود استفاده کنید.

۲. مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی به همراه ضامن و تنظیم و دریافت «سند تعهد صندوق رفاه دانشجویی» جهت دریافت سند تعهد به ابتدای این پیام مراجعه کنید.

شماره تلفن همراه می‌بایست به نام دانشجو

باشد.

۳. مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه و ثبت درخواست وام شهریه

۴. ارائۀ نسخۀ فیزیکی سند تعهد و مدارک ضمانت به آقای مظفری -مسئول وام.

عزیزان توجه داشته باشند که؛

این وام برای تمام مقاطع کاردانی تا دکتری است.

دانشجویان منتظر اطلاعیه‌های بعدی نباشند و هر چه سریع‌تر نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

صرف درخواست به معنای ارائه وام به دانشجو نیست این وام باید توسط کارشناس محترم تائید گردد.

ارائۀ سند تعهد، تنها برای نوبت اول ضروری است و دانشجو برای ترم‌های بعد تنها باید درخواست وام را در پورتال دانشجویی صندوق رفاه ثبت کند.