محفل ادبی شعرخوانی و نقد آثار فاخر ادب پارسی
مؤسسه آموزش عالی حکمت، به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار می نماید:
به طور کلی مطالعه کتاب، فرهنگی است که میتواند تأثیرات بسیار عمیقی را در افراد و به دنبال آن، جامعه به جا بگذارد. درست است که سرانه مطالعه کتاب در کشور ما به شکل خجالتآوری پایین است، اما باید این را بگوییم که ذخایر فرهنگی ایران به حدی است که جنبههای مثبتی را نیز در بر میگیرد تا جایی که رگههای عمیقی از آنها را میتوان در میان فرهنگ عامه مردم مشاهده کرد. برای مثال درصد بالایی از افراد در کشور ما به خواندن شعر علاقه بسیاری دارند، چیزی که گاهی از پدربزرگ به پدر و از پدر به فرزندش به ارث میرسد. شاید یکی از بزرگترین دلایل آن هم وجود ادبیات، تاریخ ادبیات غنی و داشتن شاعران بزرگی در کشور باشد. طبیعتاً وقتی شاعرانی همچون حافظ، سعید و مولانا بخش بزرگی از ادبیات و شعر کشور ما را پرورش دادهاند نمیتوان به همین راحتیها از فرهنگ شعرخوانی گذشت.
اما آیا تا به حال به این دقت کردهاید که چرا خواندن شعر تا این حد میتواند قلب انسان را تسخیر میکند؟ چه میشود که وقتی به شعر خواندن عادت میکنیم میتوانیم به راحتی بخشی از روح خود را در دستان شعر قرار دهیم و با واژه به واژههایی که شاعر بر زبان میآورد همراه شویم؟ چه میشود که هر کدام از ما یک یا چند شاعر کلاسیک و یا مدرن را در ذهن داریم که میتوانیم به راحتی با آنها همزادپنداری کنیم و قطعهای از روح خود را در ابیات آنها بیابیم؟
خواندن شعر علاوه بر آنکه میتواند احساس لذت بسیاری را به خواننده القا کند، فواید بسیاری را نیز به دنبال دارد. فرقی هم نمیکند که چه سبک و قالبی از شعر را از چه شاعری مطالعه میکنید. در واقع خواندن شعر علاوه بر لایه سطحی و عمومی آن به عنوان یک اصل مهم و لازم شناخته میشود. به طور کلی اهمیت شعرخوانی در فواید آن خلاصه میشود، چیزهایی که شامل تقویت فرهنگ، افزایش دایره واژگان، بهبود هوش کلامی، تقویت حافظه، پیشگیری از زوال عقل، افزایش اعتماد به نفس، بهبود روابط اجتماعی، افزایش دانش و اطلاعات عمومی، بهبود ضریب موفقیت، افزایش خرد و فهم و… میشوند.
از این رو، مؤسسه آموزش عالی حکمت، در پی این است که بتواند با برگزاری محفلی صمیمی، ادامه دهنده فرهنگسازان این مرز و بوم باشد. در همین راستا «محفل ادبی شعرخوانی و نقد آثار فاخر ادب پارسی» با حضور استاد گرانقدر جناب آقای دکتر معلمی برگزار می گردد.
بدینوسیله از علاقمندان به حضور در این محفل ادبی، بویژه دانشجویان گرامی رشته ادبیات نمایشی، دعوت بعمل می آید.
🔰 زمان برگزاری:
🗓 یکشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۲
⏰ ساعت ۱۴ الی ۱۵:۳۰
🔰 مکان برگزاری:
سالن آمفی تئاتر مؤسسه